Restaurant De Bon Vivant met Google Maps Business View foto's Grotere kaart weergeven

Google Maps Business View

Met Google Maps Business View biedt je potentiële klanten een virtuele rondleiding door je winkel, restaurant of organisatie. Wat Google Streetview is voor de openbare weg, is Google Maps Business View voor binnen. Bezoekers kunnen letterlijk rondkijken en stappen vervolgens makkelijker over de drempel van je bedrijf.

Google Maps Business View is geschikt voor restaurants, winkels, fitnesscentra, kappers, schoonheidssalons, autodealers, bijna alle bedrijven die hun product aan klanten willen laten zien.

Kijk voor meer informatie en voorbeelden op ons Google Maps Business View blog

Wat houdt Google Maps Business View precies in?

Met Google Maps Business View ben je beter zichtbaar in de Google zoekresultaten en vergroot je de kans dat bezoekers doorklikken naar jouw bedrijf. De interactieve tour bestaat uit professionele 360-gradenfoto's die samen een goede impressie geven van je bedrijf. Je biedt een levensechte indruk van je bedrijf en laat zien waar je goed in bent.

Je kunt deze rondleiding integreren

  • op je eigen site
  • en op social media

Google zorgt ervoor dat deze rondleiding getoond wordt

  • in de Google zoekresultaten
  • in Google Maps
  • en op je Google+ Local pagina

waardoor klanten je makkelijk vinden. Enthousiaste klanten zullen eenvoudig je bedrijf aan anderen laten zien met een link naar je Google Maps Business View foto's.

Wij helpen je graag op weg met het opnemen van de Google Maps Business View foto rondleiding in je eigen website. Onze unieke combinatie van fotografie en websites bouwen zorgt ervoor dat je de foto's maximaal in kunt zetten voor je bedrijf of organisatie.

Naast de 360-gradenfoto’s worden ook 10 tot 15 extra foto’s gemaakt van de voorgevel, de openingstijden, oorkondes, het logo en andere onderdelen die jouw bedrijf onderscheiden van anderen.


De Wammus met Google Maps Business View Grotere kaart weergeven

Hoe gaat het in zijn werk?

De foto's worden exclusief genomen door onafhankelijke fotografen die door Google geselecteerd en gecertificeerd zijn. Eigen Veren is gevestigd in Apeldoorn en werkt in de regio en daarbuiten.

Een fotosessie wordt in overleg uitgevoerd. Welke ruimtes wil je wel en niet op de foto, welke indruk wil je met de foto's geven aan bezoekers en wanneer komt het jou goed uit dat de sessie plaatsvindt. De fotosessie neemt in elk geval een uur in beslag, de tijd hangt natuurlijk samen met de grootte van je bedrijf.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze service zijn laag en beginnen bij €275 voor een klein bedrijf (denk aan een kaasboer of een kleine kapsalon). Google vraagt verder geen kosten voor de publicatie, de prijs is dus all-in.
De virtuele tour en de extra foto's zijn jouw eigendom, je kunt ze dus ook voor anderen doeleinden gebruiken.

De Wammus zoekresultaten met Google Bedrijfsfoto's

De Wammus zoekresultaten met Google Maps Business View

Betere vermelding in Google verkrijgen?

Een mooie vermelding met Google Maps Business View is één, maar je wilt hiermee natuurlijk in Google scoren! Wij geven je een aantal gratis tips waarmee je dit kan bereiken. De Google optimalisatie tips kan je onder meer vinden op ons Google Maps Business View blog: "Google Maps Business View - Vertrouwde fotograaf".

Iets voor jou?

Geïnteresseerd? Graag komen we langs om een inschatting van je bedrijf te maken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende opgave of meer informatie.

Jacqueline Resink